Coacerea este marturia finala a artei si eforturilor dumneavoastra. Aceste eforturi si planuri merita numai cuptoare de cea mai buna calitate. La Tekso Romania oferim cuptoare pentru orice tip de coacere, fie ca este vorba de paine, produse de patiserie, prajituri sau covrigi. Cuptoarele noastre ofera o durata de coacere superioara, o intretinere redusa si servicii de incredere an de an.
Cuptoarele reprezinta un punct focal pentru orice bucatarie iar alegerea cuptorului potrivit pentru restaurantul dvs. poate imbunatati eficienta si poate contribui la cresterea profitului.
Incepand cu anii 1950, cuptoarele cu convectie si-au gasit locul in bucatariile restaurantelor din intreaga lume si pe buna dreptate. De la cuptoare combi, la cuptoare cu convectie sau cuptoare rotative, exista un cuptor construit pentru fiecare operatie de panificatie.
In spatele oricarei brutarii exista un cuptor comercial sau industrial de inalta calitate, durabil si de calitate, cu costuri de functionare reduse. La Tekso Romania, veti gasi in produsele comercializate, oricare dintre aceste criterii.
Solutiile noastre inovatoare ofera precizia, eficienta si fiabilitatea de care aveti nevoie pentru a continua sa va indepliniti toate standardele de productie de paine si produse de patiserie.
Aroma rulourilor proaspat coapte si croisantelor fierbinti fac deliciul culinar al fiecarui client. Procesul de coacere al produselor de patiserie face diferente in gustul si aspectul acestora.
O instalatie pentru coacerea produselor de panificatie este cea mai importanta piesa de echipament utilizata pentru coacerea comerciala. Un cuptor de patiserie consta intr-o sursa de caldura, o camera de coacere, de obicei echipata cu un umidificator de abur, un transportor cu instalatii pentru incarcarea aluatului si descarcarea painii, un sistem automat de reglare a procesului de coacere si un dispozitiv pentru recuperarea caldurii pierduta de gaze. Temperatura medie in camera de coacere este de 200 ° -300 ° C, iar umiditatea relativa este de 15-70%. In ceea ce priveste natura procesului de lucru si a echipamentului, cuptoarele de copt sunt similare cu cuptoarele de cofetarie.
Cuptoarele de coacere sunt clasificate in cuptoare discontinue sau continue, in functie de metoda de functionare si de tipurile conventionale si de trecere (pe un singur nivel si pe mai multe niveluri), in functie de designul camerei de coacere. In cuptoarele conventionale bucatile de aluat sunt incarcate si produsele coapte sunt indepartate in aceeasi parte; in cuptoarele de trecere, operatiile sunt realizate din laturi opuse. Cuptoarele sunt, de asemenea, clasificate dupa tipul de vatra.
Productivitatea cuptoarelor de copt depinde de design si poate fi chiar mai mare de 100-120 de tone pe zi.
Tekso Romania comercializeaza cuptoare de patiserie profesionale, gama lor incluzand numeroase cuptoare din care puteti alege.